Op 28 maart zullen voorlopig de laatste lessen van Next Door Yoga plaatsvinden

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga – Yoga voor zwangere in Breda. Zwanger zijn is een heel bijzondere ervaring. Iedere zwangere is anders en ook iedere zwangerschap is uniek. We vinden het daarom erg belangrijk dat je (ook) tijdens je zwangerschap yoga kan ervaren (zwangerschapsyoga) op een manier die bij je past tijdens deze wonderlijke periode.

De yoga voor zwangeren (zwangerschapsyoga) die bij Next Door Yoga wordt gegeven is gericht op jou, op de zwangere! Het is geen tuttige les waarbij je gaat puffen of enkel gaat praten met elkaar. We willen je tijdens de yoga voor zwangeren de mogelijkheid geven om: te bewegen, tijd te hebben voor jezelf en je kindje, je voor te bereiden op de bevalling maar vooral ook om vertrouwen te hebben in jezelf en jouw mogelijkheden.

Beweging, ademhaling en ontspanning staan centraal tijdens deze lessen.

We werken met kleine groepjes zwangeren om je de tijd en aandacht te geven die je nodig hebt.

Ervaring in yoga is niet nodig, je bent in principe vanaf week 12 in je zwangerschap al welkom in deze zwangerschapsyoga. Mocht je al langer yoga (bij ons) doen, dan kan je ook eerder starten met de yoga voor zwangeren.

 

Lestijd en locatie

Voorlopig is er geen zwngerschapsyoga ingepland. Mocht je interesse hebben, dan geef dit gerust aan.

zwangerschapsyoga-yoga-voor-zwangeren-in-breda-staande-pose

Tarieven en vergoedingen

De kosten van een les yoga voor zwangeren staan hieronder. Heb je een aanvullende verzekering dan wordt meestal (een gedeelte) van de les door de zorgverzekering vergoed. Kijk bij je eigen zorgverzekering na hoe dit precies geregeld is.

Een proefles €10,-
Een stempelkaart voor 5 lessen €75,-
Een stempelkaart voor 10 lessen €135,-

Na Yin Yoga ook Zwangerschapsyoga gevolgd bij Mariken. Heerlijk bezig zijn met jezelf en je lichaam, ik hoop nog jaren lessen te volgen bij Next Door Yoga ?

Ik vond het heel fijn, je legt het op een duidelijk manier uit. Ik voelde het ook waar je uitlegde om het te voelen. Wat ik lastig vind is om mijn eigen tempo aan te houden bij de rondjes draaien met je heupen jij gaat veel sneller. En je geeft goed aan dat eigen tempo mag volgen,; ik wil toch graag gelijk gaan met jou. Dat ligt aan mij. Het einde liggen op de mat vind ik super fijn. Even connectie maken met buik, net als aan het begin. Heel fijn om te starten met connectie maken met buik/baby.

Zwangerschapsyoga - Yoga voor zwangere in Breda - balans pose
Zwangerschapsyoga - Yoga voor zwangere in Breda - kracht pose
Zwangerschapsyoga - Yoga voor zwangere in Breda - meditatie houding

de docent, Mariken Zbinden:

Ik doe al meer dan twaalf jaar aan yoga. Ooit ben ik begonnen om een wat rustigere les te doen naast de boxing bootcamp die ik op de sportschool volgde. Omdat ik meer wilde weten over yoga en de yogafilosofie ben ik een opleiding voor yogadocent gaan doen en vanuit daar ook gelijk gestart met lesgeven. En dat vind ik zo leuk om te doen!

Met zwangerschapsyoga wilde ik al een aantal jaar geleden starten maar ik vond het lastig om daar aan te beginnen omdat ik zelf graag zwanger wilde raken en dat niet meteen lukte. Toen ik de knoop had doorgehakt om toch met de specialisatie voor zwangerschapsyoga docent en de lessen voor zwangeren te starten, was ik kort daarna zelf zwanger en vond ik dat juist geen goed moment om iets nieuws te starten. Maar nu is mijn zoontje 2 jaar oud en heb ik er juist tijd en energie voor!

Zwangerschapsyoga – Yoga voor zwangere in Breda.