Op 28 maart zullen voorlopig de laatste lessen van Next Door Yoga plaatsvinden

close up childs pose

Yin yoga

Een prima yogavorm om mee te starten. Yin yoga is een rustige vorm van yoga waar de focus ligt op het bindweefsel. Het is een fijne tegenhanger van alle het yang (actieve) wat je doet tijdens sporten of andere vormen van yoga. Tijdens deze les blijf je steeds een paar minuten in dezelfde houding en probeer je jouw spieren te ontspannen. Het bindweefsel reageert hierop en wordt hierdoor soepeler en sterker. Ook worden je gewrichten mobieler.  Yin yoga is een vorm van yoga die meer is gericht op loslaten en ontspannen dan de yang vormen van yoga.

 

Online

Deze les kan je ook thuis volgen. Ik raad je aan om een plek op te zoeken waar je een prettige temperatuur hebt omdat we wat langer in houdingen blijven. Het is fijn als je een yogamat kan gebruiken of je zoekt een ondergrond die niet te hard is (een bed raad ik je niet aan omdat deze vaak erg zacht is). Mocht je wat kussens hebben of wellicht een meditatiekussen of yogablok, pak deze er dan bij (of een stapel stevige boeken/ we improviseren wat) Een deken voor de eindontspanning kan ook prettig zijn.

Een kwartier voor de les start, kan je online inloggen. Ik raad je aan iets eerder dan de start van de les in te loggen, zodat je alles op tijd klaar kan hebben.

Je hebt de keuze om met geluid en beeld in te loggen, enkel beeld, enkel geluid of geen van allen. Als je ervoor kiest om met beeld deel te nemen kunnen andere deelnemers dit ook zien. Voordeel is wel dat ik je kan helpen met de poses.

Je krijgt sowieso mijn geluid te horen en beeld te zien.

Let op! Door veranderingen in het beleid van Zoom moet je een wachtwoord invoeren, dat is “yoga“.

Het makkelijkste is om de zoom app te downloaden <download & run Zoom>, je kan het ook gewoon via je browser openen.

Donatie

  • Dag
  • Tijdstip
  • Yogavorm
  • Docent
  • Locatie