Over Next Door Yoga

 

Wat is Next Door Yoga?

Fitter worden? Werken aan je lenigheid? Of toch wat spiritualiteit toevoegen aan je leven? Het kan allemaal bij Next Door Yoga.

Next Door Yoga geeft yogalessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. De lessen zijn voor iedereen geschikt: zowel voor beginnende yogi’s-to-be als voor meer ervaren yogi’s.

Of je nu ontspanning zoekt of meer diepgang; Next Door Yoga biedt je de mogelijkheid om yoga te beleven op een manier die bij jou past.

 

Docenten

 

Mariken Zbinden

 

Yoga is mijn passie geworden! Ik ben gestart met yoga omdat het aangeboden werd op de sportschool en ik het een mooie manier vond om een wat rustigere les te doen naast bootcamp. Dat klinkt niet echt als een passie en dat was het ook zeker niet in het begin. Maar yoga groeide echt voor mij; waar het startte met wat asana’s werd het voor mij steeds meer een manier van leven. Als ik nu een paar dagen geen yoga doe, voelt dat echt als een gemis! Door yoga ben ik bewuster geworden van mijn eigen lichaam en heb ik meer compassie gekregen, ook voor mezelf. Van yoga geven had ik niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar het voelt echt als een cadeautje wanneer ik op het eind van de les naar de deelnemers kijk en ik tevreden en ontspannen gezichten zie.

 

Next_Door_Yoga_Simone_Engelen-30

 

Karime Mojica

 

My name is Karime, I come from Mexico and I am currently studying Environmental Sciences here in the Netherlands. Throughout my life I have practiced different sports but yoga is the one practice that gives me everything I need: Peace of mind, flexibility, strength, fitness and most importantly, it gives me the chance to connect with my inner self. One of my mom’s friends back in Mexico was opening a new yoga studio where she’d teach Ashtanga yoga and Aerial yoga. She invited me to one of the classes just to see if i liked it and rght after that day I was amazed about how cleansing it was. This was 3 years ago and since then I haven’t stopped. I have not been practicing for long but I achieved so much in so little that I got interested in teaching it as well and eventually, my mom’s friend hired as an instructor as well. Every practice is different, even if you do the same postures and that is what I love the most about it.  Also I love the fact that yoga can be done by anyone, no matter the sex, the age, where you come from, if you want to practice yoga you just need a mat, to breathe, relax and go with the flow while listening to your body and its needs. It is my favorite escape whenever life gets too boring or complex and even on happy days, yoga makes them even better.