Op 28 maart zullen voorlopig de laatste lessen van Next Door Yoga plaatsvinden

yoga in de supermarkt

Over Next Door Yoga

Fitter worden? Werken aan je lenigheid? Of toch wat spiritualiteit toevoegen aan je leven? Het kan allemaal bij Next Door Yoga.

Next Door Yoga geeft yogalessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. De lessen zijn voor iedereen geschikt: zowel voor beginnende yogi’s-to-be als voor meer ervaren yogi’s.

Of je nu ontspanning zoekt of meer diepgang; Next Door Yoga biedt je de mogelijkheid om yoga te beleven op een manier die bij jou past.

Functionele yoga

De lessen bij Next Door Yoga zijn gebaseerd op functie, in tegenstelling tot hoe de pose er uit ziet. Dit wordt ook wel functionele yoga genoemd. Het gaat er om welke pose bij jou en jouw lichaam past. We gaan op zoek naar een pose waarbij jij de stretch voelt, jouw spieren aan het werk zijn of waarbij je misschien een compressie voelt.

Tijdens de les staat iedereen in dezelfde pose, maar vaak ziet dit er bij iedereen (net even) anders uit. Iedereen heeft een uniek lichaam en daarom bestaat de ‘perfecte uitlijning’ van een pose eigenlijk niet.