Zwangerschapsyoga online

Let op! Door veranderingen in het beleid van Zoom moet je een wachtwoord invoeren, dat is “yoga“.

Het makkelijkste is om de zoom app te downloaden <download & run Zoom>, je kan het ook gewoon via je browser openen.

Donatie

Donatie formulier zwangeren

  • De online les is op donatiebasis, dus je mag zelf bepalen wat je wilt doneren voor deze les.
  • 0,00 €

De les

Zwanger zijn is een heel bijzondere ervaring. Iedere zwangere is anders en ook iedere zwangerschap is uniek. We vinden het daarom erg belangrijk dat je (ook) tijdens je zwangerschap yoga kan ervaren (zwangerschapsyoga) op een manier die bij je past tijdens deze wonderlijke periode, ook in deze bijzondere

De yoga voor zwangeren (zwangerschapsyoga) die bij Next Door Yoga wordt gegeven is gericht op jou, op de zwangere! Het is geen tuttige les waarbij je gaat puffen of enkel gaat praten met elkaar. We willen je tijdens de yoga voor zwangeren de mogelijkheid geven om: te bewegen, tijd te hebben voor jezelf en je kindje, je voor te bereiden op de bevalling maar vooral ook om vertrouwen te hebben in jezelf en jouw mogelijkheden.

Beweging, ademhaling en ontspanning staan centraal tijdens deze lessen.

Ervaring in yoga is niet nodig, je bent in principe vanaf week 12 in je zwangerschap al welkom in deze zwangerschapsyoga. Mocht je al langer yoga (bij ons) doen, dan kan je ook eerder starten met de yoga voor zwangeren.

Online

Deze les kan je thuis volgen. Ik raad je aan om een plek op te zoeken waar je een prettige temperatuur hebt omdat we wat langer in houdingen blijven. Het is fijn als je een yogamat kan gebruiken of je zoekt een ondergrond die niet te hard is (een bed raad ik je niet aan omdat deze vaak erg zacht is). Mocht je wat kussens hebben of wellicht een meditatiekussen of yogablok, pak deze er dan bij (of een stapel stevige boeken/ we improviseren wat) Een deken voor de eindontspanning kan ook prettig zijn.

Een kwartier voor de les start, kan je online inloggen. Ik raad je aan iets eerder dan de start van de les in te loggen, zodat je alles op tijd klaar kan hebben.

Je hebt de keuze om met geluid en beeld in te loggen, enkel beeld, enkel geluid of geen van allen. Als je ervoor kiest om met beeld deel te nemen kunnen andere deelnemers dit ook zien. Voordeel is wel dat ik je kan helpen met de poses.

Je krijgt sowieso mijn geluid te horen en beeld te zien.

  • Dag
  • Tijdstip
  • Yogavorm
  • Docent
  • Locatie