Yin Yang yoga online

 

 

 

Let op! Door veranderingen in het beleid van Zoom moet je een wachtwoord invoeren, dat is “yoga“.

Het makkelijkste is om de zoom app te downloaden <download & run Zoom>, je kan het ook gewoon via je browser openen.

Donatie

  • De online les is op donatiebasis, dus je mag zelf bepalen wat je wilt doneren voor deze les.
  • 0,00 €

De les

Yin yang yoga is een fijne yogavorm om mee te starten. Het zachte van yin yoga combineren we met het actievere van de yang yoga. Het is een rustige les waarbij we starten met een yang yoga om de spieren op te warmen. Het tweede gedeelte bestaat uit yin oefeningen. Hierbij ligt de nadruk op fascia (bindweefsel). Je blijft meerdere minuten in dezelfde houding en je probeert zoveel mogelijk te ontspannen. Hierdoor wordt je bindweefsel soepeler en sterker en worden je gewrichten mobieler.

Online

Deze les kan je thuis live volgen. Ik raad je aan om een plek op te zoeken waar je een prettige temperatuur hebt omdat we wat langer in houdingen blijven. Het is fijn als je een yogamat kan gebruiken of je zoekt een ondergrond die niet te hard is . Mocht je wat kussens hebben of wellicht een meditatiekussen of yogablok, pak deze er dan bij (of een stapel stevige boeken/ we improviseren wat).  Een deken voor de eindontspanning kan ook prettig zijn.

Een kwartier voor de start van de les kan je online inloggen. Ik raad je aan iets eerder in te loggen dan wanneer de les start, zodat je alles op tijd klaar kan hebben.

Je hebt de keuze om met geluid en beeld in te loggen, enkel beeld, enkel geluid of geen van allen. Als je ervoor kiest om met beeld deel te nemen kunnen andere deelnemers dit ook zien. Voordeel is wel dat ik je kan helpen met de poses.

Je krijgt sowieso mijn geluid te horen en beeld te zien.

Muziek

We gebruiken tijdens de live stream geen muziek. maar je kan natuurlijk een fijne playlist opzetten thuis.

Hier wat verschillende opties

  • Dag
  • Tijdstip
  • Yogavorm
  • Docent
  • Locatie