close up staande yoga pose

Flow yoga

Flow yoga is een dynamische (yang) vorm van yoga die geïnspireerd is op vinyasa yoga. Door fysieke inspanning zal je niet alleen je flexibiliteit, kracht, concentratie- en uithoudingsvermogen trainen, maar ook je geest tot rust brengen. Yoga flow vraagt redelijk wat kracht en uithoudingsvermogen. Je integreert namelijk jouw ademhaling in de asana’s wat een flow creëert. Hierdoor kun je jouw gedachten makkelijker los laten en ben je aanwezig in het hier en nu

Deze les wordt in het Engels gegeven.

Een intensieve vorm van yoga, zeker als je net met yoga begint. Je bent altijd welkom om mee te doen en te ervaren of het bij jou past.

 

Online

Deze les kan je ook thuis volgen. Ik raad je aan om een plek op te zoeken waar je een rustige omgeving hebt. Het is fijn als je een yogamat kan gebruiken of je zoekt een ondergrond die niet te hard is. Mocht je wat kussens hebben of wellicht een meditatiekussen of yogablok, pak deze er dan bij (of een stapel stevige boeken/ we improviseren wat) Een deken voor de eindontspanning kan ook prettig zijn.

Een kwartier voor de les start, kan je online inloggen. Ik raad je aan iets eerder dan de start van de les in te loggen, zodat je alles op tijd klaar kan hebben.

Je hebt de keuze om met geluid en beeld in te loggen, enkel beeld, enkel geluid of geen van allen. Als je ervoor kiest om met beeld deel te nemen kunnen andere deelnemers dit ook zien. Voordeel is wel dat ik je kan helpen met de poses.

Je krijgt sowieso mijn geluid te horen en beeld te zien.

Let op! Door veranderingen in het beleid van Zoom moet je een wachtwoord invoeren, dat is “yoga“.

Het makkelijkste is om de zoom app te downloaden <download & run Zoom>, je kan het ook gewoon via je browser openen.

Donatie

  • De online les is op donatiebasis, dus je mag zelf bepalen wat je wilt doneren voor deze les.
  • 0,00 €

 

  • Dag
  • Tijdstip
  • Yogavorm
  • Docent
  • Locatie