De fysieke studio van Next Door Yoga is helaas gesloten

We willen je wel de mogelijkheid geven, juist in deze stressvolle tijd, om yoga te doen. We geven verschillende online lessen, kijk op het online rooster voor de actuele lessen.

Vinyasa flow online

Vinyasa Flow is een dynamische (yang) vorm van yoga waarbij je door fysieke inspanning niet alleen je flexibiliteit, kracht, concentratie- en uithoudingsvermogen traint, maar ook je geest tot rust brengt. Vinyasa flow vraagt redelijk wat kracht en uithoudingsvermogen. Je integreert namelijk jouw ademhaling in de asana’s wat een flow creëert. Hierdoor kun je jouw gedachten makkelijker los laten en ben je aanwezig in het hier en nu

Online

Deze les kan je thuis volgen. Ik raad je aan om een rustige plek op te zoeken. Het is fijn als je een yogamat kan gebruiken of je zoekt een ondergrond die voldoende stroef is. Een deken voor de eindontspanning kan ook prettig zijn.

Een kwartier voor de les kan je online inloggen. Ik raad je aan iets eerder dan de start van de les in te loggen zodat je alles op tijd klaar kan hebben.

Je hebt de keuze om met geluid en beeld in te loggen, enkel beeld, enkel geluid of geen van allen. Als je ervoor kiest om met beeld deel te nemen kunnen andere deelnemers dit ook zien. Voordeel is wel dat ik je kan helpen met de poses.

Je krijgt sowieso mijn geluid te horen en beeld te zien.

Muziek

We gebruiken tijdens de lessen geen muziek, maar je kan zelf een playlist opzetten die jij fijn vindt. Hier wat suggesties.

Aanmelden les

Meeting ID: 860-830-5322

Het makkelijkste is om de zoom app te downloaden <download & run Zoom>, je kan het ook gewoon via je browser openen.

Donatie

De les is gratis online te volgen, maar een donatie wordt gewaardeerd

  • 0,00 €
  • Dag
  • Tijdstip
  • Yogavorm
  • Docent
  • Locatie