Flow yoga online

 

Let op! Door veranderingen in het beleid van Zoom moet je een wachtwoord invoeren, dat is “yoga“.

Het makkelijkste is om de zoom app te downloaden <download & run Zoom>, je kan het ook gewoon via je browser openen.

Donatie

  • De online les is op donatiebasis, dus je mag zelf bepalen wat je wilt doneren voor deze les.
  • 0,00 €

De les

Flow yoga is een dynamische (yang) vorm van yoga die geïnspireerd is op vinyasa yoga. Door fysieke inspanning zal je niet alleen je flexibiliteit, kracht, concentratie- en uithoudingsvermogen trainen, maar ook je geest tot rust brengen. Yoga flow vraagt redelijk wat kracht en uithoudingsvermogen. Je integreert namelijk jouw ademhaling in de asana’s wat een flow creëert. Hierdoor kun je jouw gedachten makkelijker los laten en ben je aanwezig in het hier en nu.

Online

Deze les kan je thuis volgen. Ik raad je aan om een rustige plek op te zoeken. Het is fijn als je een yogamat kan gebruiken of je zoekt een ondergrond die voldoende stroef is. Een deken voor de eindontspanning kan ook prettig zijn.

Een kwartier voor de les kan je online inloggen. Ik raad je aan iets eerder dan de start van de les in te loggen zodat je alles op tijd klaar kan hebben.

Je hebt de keuze om met geluid en beeld in te loggen, enkel beeld, enkel geluid of geen van allen. Als je ervoor kiest om met beeld deel te nemen kunnen andere deelnemers dit ook zien. Voordeel is wel dat ik je kan helpen met de poses en dat ik niet tegen “niks” aan zit te praten 🙂

Je krijgt sowieso mijn geluid te horen en beeld te zien.

Muziek

We gebruiken tijdens de lessen geen muziek, maar je kan zelf een playlist opzetten die jij fijn vindt. Hier wat suggesties.

  • Dag
  • Tijdstip
  • Yogavorm
  • Docent
  • Locatie