klankschalen en yin yoga

Laat je energie stromen met yin yoga & klankschalen

 

Kom op zaterdag 9 februari om 10.45 in de  mooie Tuinzaal bij Zero-Point iets heel bijzonders beleven; een special van yin yoga & klank van Mariken en Irene. Het is een ochtend om jezelf heerlijk op te laden.

 

Ervaar de yin poses in een warm bad van natuurlijke klanken. Je aandacht wordt als vanzelf getrokken naar de klankschalen, gong en andere instrumenten, zodat je geest zich zal ontspannen. Doordat je langere tijd in yin poses blijft, werk je op je bindweefsel en kan de energie (prama/chi) stromen in je lichaam.  De resonantie van de klanken zal dit proces versterken, vooral wanneer de klankschaal op je lichaam wordt geplaatst waardoor je de trillingen nog beter kan waarnemen.

 

Een extra element in de workshop is dat we reflecteren op wat JIJ in 2019 meer van wilt en dat zullen we verankeren met klank.

 

Deze special eindigt met een klankreis waarbij je weg kan dromen. Daarna drinken we een kop thee met een verantwoord hapje erbij.

 

De kosten voor deze prachtige ervaring zijn €35,- per persoon. Je kan je opgeven via het inschrijfformulier.  De reservering is na betaling definitief.

 

Deze special is op 9 februari en duurt van 10:45 tot 12:45u

 

Het is gewenst om enige ervaring in yin yoga te hebben zodat de uitleg over de poses zo kort mogelijk kunnen zijn en je optimaal kan genieten van de klanken.

 

Samenwerking tussen Mariken Zbinden van Next Door Yoga en Irene van Koppen van Klankschaalontspanning.

 

Binnen de praktijk voor Klankschaalontspanning worden individuele klankmassages aangeboden (waarbij het lichaam wordt gemasseerd door de trilling van de klankschalen die op het lichaam worden geplaatst) als ook klankbelevingen in een groep (waarbij de resonantie van klankschalen, gong, oceandrum en koshi’s kunnen worden beleefd). www.klankschaalontspanning.nl

 

De yoga studio in Breda centrum, Next Door Yoga, geeft yoga lessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. De yoga lessen zijn voor iedereen geschikt, zowel voor ervaren als beginnende yogi’s.

 

Fields marked with a * are required

Meld je hieronder aan voor de yin en klankschaalervaring op 9 februari om 10:45u