De fysieke studio van Next Door Yoga is helaas gesloten

We willen je wel de mogelijkheid geven, juist in deze stressvolle tijd, om yoga te doen. We geven verschillende online lessen, kijk op het online rooster voor de actuele lessen.

Voed jezelf met Yoga en Eten

Heb je zin om een dagje heerlijk te ontspannen en tijd voor jezelf te hebben? Kom dan op zondag 14 juni meedoen met de ‘Voed jezelf met Yoga en Eten’ retraite.

Deze dag staat in het teken van yoga, meditatie en voeding. We wisselen de actievere (yang) yoga af met rustigere (yin) yoga, doen een uitgebreide (wandel) meditatie en leren meer over natuurvoeding. Bij de natuurvoeding gaan we onder andere in op de basis van gezond eten en hoe om te gaan met intoleranties en allergieën voor bepaalde voedingsmiddelen. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke vragen.

De retraite vindt plaats in een Yurt van Vrij Leven op landgoed de Bigtelaar in Rijsbergen. Bij lekker weer zal een gedeelte van het programma plaatsvinden in de buitenlucht.

Programma (10:00-16:30):

Welkom

Introductie en intentie retraite

Yang yoga

Lunch en theorie natuurvoeding (basis)

Meditatie(wandeling)

Theorie over natuurvoeding (verdieping en vragen)

Yin yoga

Afsluiting

 

Kosten

Deelname aan het retraite kost €85,- pp. Mocht je samen met iemand komen, dan zijn de kosten €80,- pp.

Dit is inclusief een vegetarische lunch, thee gedurende de dag en hand-outs van het natuurvoeding onderdeel.

 

Locatie

De yurt op Landgoed de Bigtelaar

Landgoed de Bigtelaar, Bigtelaar 5 Rijsbergen

 

Over Ellis en Mariken

We hebben elkaar leren kennen op de sportschool waar we gezamenlijk yogalessen volgden. Via social media zijn we weer met elkaar in contact gekomen en is de samenwerking tussen ons gestart. Zowel Ellis als Mariken geven yogales bij Next Door Yoga.

Ellis is naast natuurvoedingsadviseur ook yogadocent en haar passie is om haar eigen ervaringen en leermomenten te delen met anderen.

Mariken is yogadocente. Haar passie is het om mensen te verbinden en ze een glimp van yoga mee te geven.

 

Inschrijven

 

Annuleren

Tot 1 mei betaal je 50% van de kosten. Als je na 7 juni annuleert, betaal je het volledige bedrag. Het staat je vrij om iemand je deelname over te laten nemen.