Voed jezelf met Yoga en Eten

Heb je zin om een dagje heerlijk te ontspannen en tijd voor jezelf te hebben? Kom dan op zondag 11 oktober meedoen met de ‘Voed jezelf met Yoga en Eten’ retraite.

Deze dag staat in het teken van yoga, meditatie en voeding. We wisselen de actievere (yang) yoga af met rustigere (yin) yoga, doen een uitgebreide (wandel) meditatie en leren meer over natuurvoeding. Bij de natuurvoeding gaan we onder andere in op de basis van gezond eten en hoe om te gaan met intoleranties en allergieën voor bepaalde voedingsmiddelen. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke vragen.

De retraite vindt plaats bij Vrij Leven op landgoed de Bigtelaar in Rijsbergen. Bij lekker weer zal een gedeelte van het programma plaatsvinden in de buitenlucht.

Programma (13:00-18:00):

  • Welkom
  • Introductie en intentie retraite
  • Lunch en korte toelichting over voeding
  • Meditatie (wandeling)
  • Theorie natuurvoeding (basis)
  • Yoga
  • Afsluiting

 

Kosten

Deelname aan het retraite kost €55,- pp. Neem je iemand mee dan zijn de kosten €50,- pp.

Dit is inclusief een vegetarische lunch, thee gedurende de dag en hand-outs van het natuurvoeding onderdeel.

 

Locatie

Landgoed de Bigtelaar

Landgoed de Bigtelaar, Bigtelaar 5 Rijsbergen

 

Over Ellis en Mariken

We hebben elkaar leren kennen op de sportschool waar we gezamenlijk yogalessen volgden. Via social media zijn we weer met elkaar in contact gekomen en is de samenwerking tussen ons gestart. Zowel Ellis als Mariken geven yogales bij Next Door Yoga.

Ellis is naast natuurvoedingsadviseur ook yogadocent en haar passie is om haar eigen ervaringen en leermomenten te delen met anderen.

Mariken is yogadocente. Haar passie is het om mensen te verbinden en ze een glimp van yoga mee te geven.

 

Inschrijven

 

Annuleren

Tot 20 september betaal je 50% van de kosten bij annulering. Als je na 20 september annuleert, betaal je het volledige bedrag. Het staat je vrij om iemand je deelname over te laten nemen.